Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 170°C.
W dużym naczyniu wymieszaj płatki owsiane, mąkę orkiszową, wiórki kokosowe i proszek do pieczenia.
Wymieszaj mokre składniki (olej kokosowy, miód, ekstrakt waniliowy) i dodaj je do suchych. Wyrób zwarte ciasto. Z masy uformuj 12 kuleczek podobnej wielkości i ułóż je na blasze pokrytej papierem do pieczenia, a następnie spłaszcz każdą z nich dnem szklanki lub dłonią. Piecz na złoty kolor przez ok. 12 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Ciasteczka są pyszne i chrupiące. Zamiast miodu dodałam do ciasta cynamon, erytrytol oraz zmielone orzechy włoskie i laskowe. Pozdrawiam 🤗
Tłumaczenie automatyczne
Bardzo dobrze, tylko zamiast cukru trzcinowego dodaliśmy erytrytol i dodaliśmy cynamon👍👍
Tłumaczenie automatyczne
oni są świetni! po prostu naprawdę musisz dodać słodzik. Użyłam syropu klonowego i dwa razy więcej niż w przepisie.
Tłumaczenie automatyczne