SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 170°C.

2

W dużym naczyniu wymieszaj płatki owsiane, mąkę orkiszową, wiórki kokosowe i proszek do pieczenia.

3

Wymieszaj mokre składniki (olej kokosowy, miód, ekstrakt waniliowy) i dodaj je do suchych. Wyrób zwarte ciasto. Z masy uformuj 12 kuleczek podobnej wielkości i ułóż je na blasze pokrytej papierem do pieczenia, a następnie spłaszcz każdą z nich dnem szklanki lub dłonią. Piecz na złoty kolor przez ok. 12 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Jitka Mítová
02. marca 2023

Bardzo dobrze, tylko zamiast cukru trzcinowego dodaliśmy erytrytol i dodaliśmy cynamon👍👍

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1083833
Martina Nicod
30. stycznia 2023

oni są świetni! po prostu naprawdę musisz dodać słodzik. Użyłam syropu klonowego i dwa razy więcej niż w przepisie.

Tłumaczenie automatyczne

Karolina Skalska
19. stycznia 2023

Ciastka pyszne. Szybkie do zrobienia. Trzeba dodać trochę więcej mokrego składnika,aby ciasto się kleiło. Napewno jeszcze upiekę.

ocen_1314738
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu