SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 178 Kcal
  • 7 g białek
  • 15 g tłuszczów
  • 4 g węglowodanów

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Składniki

8 porcje

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 220–230°C.

2

Paprykę umyj, wstaw do piekarnika i piecz w 230°C. Kiedy zaczną na niej powstawać czarne pęcherzyki, ostrożnie wyjmij ją z piekarnika i włóż do czystej cienkiej reklamówki lub woreczka. Dzięki temu łatwiej będzie usunąć skórkę. Po ostygnięciu obierz paprykę i usuń gniazdo nasienne.

3

Paprykę wrzuć do blendera, dodaj wszystkie pozostałe składniki i zmiksuj na gładką masę.

4

Gotową pastę przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 5 dni.

Nasza rada
Pastę podawaj z pieczywem razowym.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Kateřina Trojanovà
13. czerwca 2024

Szczerze mówiąc nic wielkiego...

Tłumaczenie automatyczne

renatajochymkovaseznamcz
11. czerwca 2024

Andrea Falisová
16. kwietnia 2024

Niesamowity rozkład

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu