![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Rozgrzej piekarnik do 220–230°C.
Paprykę umyj, wstaw do piekarnika i piecz w 230°C. Kiedy zaczną na niej powstawać czarne pęcherzyki, ostrożnie wyjmij ją z piekarnika i włóż do czystej cienkiej reklamówki lub woreczka. Dzięki temu łatwiej będzie usunąć skórkę. Po ostygnięciu obierz paprykę i usuń gniazdo nasienne.
Paprykę wrzuć do blendera, dodaj wszystkie pozostałe składniki i zmiksuj na gładką masę.
Gotową pastę przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 5 dni.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Szczerze mówiąc nic wielkiego...
Tłumaczenie automatyczne
Niesamowity rozkład
Tłumaczenie automatyczne