SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 178 Kcal
  • 7 g białek
  • 15 g tłuszczów
  • 4 g węglowodanów

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Składniki

8 porcje

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 220–230°C.

2

Paprykę umyj, wstaw do piekarnika i piecz w 230°C. Kiedy zaczną na niej powstawać czarne pęcherzyki, ostrożnie wyjmij ją z piekarnika i włóż do czystej cienkiej reklamówki lub woreczka. Dzięki temu łatwiej będzie usunąć skórkę. Po ostygnięciu obierz paprykę i usuń gniazdo nasienne.

3

Paprykę wrzuć do blendera, dodaj wszystkie pozostałe składniki i zmiksuj na gładką masę.

4

Gotową pastę przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 5 dni.

Nasza rada
Pastę podawaj z pieczywem razowym.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Michaela Plainerová
25. października 2024

nie podobało nam się to.

Tłumaczenie automatyczne

Kateřina Trojanovà
13. czerwca 2024

Szczerze mówiąc nic wielkiego...

Tłumaczenie automatyczne

renatajochymkovaseznamcz
11. czerwca 2024

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu