SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 222 Kcal
  • 4 g białek
  • 12 g tłuszczów
  • 26 g węglowodanów

Poczuj się lepiej i pewniej w swojej skórze dzięki kolagenowi!

  • Skóra pełna blasku
  • Gęste włosy
  • Zdrowe stawy
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 160–180°C.

2

Pokrój jabłko w drobną kostkę.

3

W naczyniu wymieszaj płatki owsiane, pokrojone jabłko, miód, sól, kakao i cynamon.

4

Wymieszaj, dodaj olej kokosowy i mleko. Ponownie wymieszaj i przygotuj sobie formę do muffinek.

5

Wysmaruj ją olejem kokosowym i równomiernie napełnij przygotowanym ciastem.

6

Formę umieść w piekarniku i piecz w temperaturze 160–180°C przez 35–40 minut.

7

Podawaj z mlekiem lub jogurtem.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

KalaszN
23. grudnia 2022

Dodałam też trochę mąki orkiszowej pełnoziarnistej, żeby było bardziej muffinkowe.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1380329
Maríí
28. października 2022

2 średnie jabłka (jedno pokrojone w kostkę, drugie na grubsze), 2 łyżki miodu, orzechy laskowe🔝

Tłumaczenie automatyczne

Klára Baksová
01. czerwca 2022

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu