SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 372 Kcal
  • 9 g białek
  • 21 g tłuszczów
  • 31 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

1 porcja

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Banana podziel na pół. Jedną połówkę rozgnieć widelcem, drugą odłóż.

2

W naczyniu wymieszaj nasiona chia, mleko roślinne i rozgniecionego banana.

3

Naczynie wstaw na noc do lodówki. Jeżeli chcesz podać budyń w innym naczyniu, przelej do niego masę jeszcze zanim wstawisz budyń do lodówki, ponieważ w nocy zgęstnieje.

4

Rano posyp budyń orzechami włoskimi i udekoruj kawałkami banana.

Nasza rada
Jeżeli chcesz uzyskać efekt jak na zdjęciu, przed włożeniem do lodówki pokrój odłożoną połowębanana na plasterki, ułóż je na wewnętrznych ściankach niewielkiej szklanki (ok. 200 ml), wlej masę budyniową i wstaw budyń do lodówki. Rano posyp orzechami włoskimi.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Vi Honišová
03. października 2024

Znakomite, często przygotowujemy je na przekąskę.

Tłumaczenie automatyczne

paulinamajchrowska53@gmail.com
21. sierpnia 2024

Przepyszny, idealny do pracy lub na szybkie śniadanie. Tym razem, zamiast orzechów dodałam migdały, wyszło jeszcze lepsze niż z orzechami. Polecam!

ocen_1514453
Lucie Davidová
20. lipca 2024

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu