SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 66 Kcal
  • 3 g białek
  • 1 g tłuszczów
  • 10 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Marchewkę obierz, pokrój na cienkie paski albo zetrzyj na tarce o grubych oczkach i przełóż do sporej miski.

2

Białą kapustę poszatkuj w cienkie paski i dodaj do marchewki. Dopraw jogurtem greckim, octem winnym, cukrem trzcinowym i solą. Wszystko dokładnie wymieszaj.

3

Miskę z surówką włóż na co najmniej godzinę do lodówki.

4

Gotową surówkę podziel do 4 misek i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

12345
Monika Mikeskova
13. lutego 2024

12345
Helena Andelova
19. stycznia 2024

Proste, smaczne, idealne!

Tłumaczenie automatyczne

12345
Petra Weigertová
19. lutego 2023

doskonały

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu