SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 66 Kcal
  • 3 g białek
  • 1 g tłuszczów
  • 10 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Marchewkę obierz, pokrój na cienkie paski albo zetrzyj na tarce o grubych oczkach i przełóż do sporej miski.

2

Białą kapustę poszatkuj w cienkie paski i dodaj do marchewki. Dopraw jogurtem greckim, octem winnym, cukrem trzcinowym i solą. Wszystko dokładnie wymieszaj.

3

Miskę z surówką włóż na co najmniej godzinę do lodówki.

4

Gotową surówkę podziel do 4 misek i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Monika Mikeskova
13. lutego 2024

Helena Andelova
19. stycznia 2024

Proste, smaczne, idealne!

Tłumaczenie automatyczne

Petra Weigertová
19. lutego 2023

doskonały

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu