SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 115 Kcal
  • 6 g białek
  • 6 g tłuszczów
  • 9 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Umyj bulwę selera, obierz ją i utrzyj na tarce o drobnych oczkach. Jabłko umyj i zetrzyj na tarce o grubych oczkach razem ze skórką. Jajko na twardo zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

2

Cebulę drobno posiekaj, a dymkę pokrój w cienkie plasterki.

3

Wymieszaj wszystkie składniki w średniej wielkości naczyniu. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj.

4

Przechowuj pastę w lodówce w szczelnie zamkniętym naczyniu i spożyj w ciągu 3–4 dni.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Zdenka Baranovičová
09. września 2024

Anička Borovková
09. lipca 2024

ZizaRepa
05. marca 2024

Doskonały!

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu