SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 386 Kcal
  • 20,9 g białek
  • 23,4 g tłuszczów
  • 25,7 g węglowodanów

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji

Składniki

2 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Pieczarki oczyść i pokrój na kawałki.

2

Na patelnię wlej olej i rozgrzej go na średnim ogniu. Podsmażaj pieczarki na oleju przez 5 minut.

3

Tofu wkrusz do pojemnika blendera, dodaj podsmażone pieczarki, śmietanę, sos sojowy, kminek, sól i pieprz. Zblenduj wszystko na gładką masę.

4

Gotową pastę przechowuj w lodówce, zużyj w ciągu 5 dni.

Nasza rada
Podawaj z chlebem żytnim.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

erikaaaa
08. marca 2023

Jestem bardzo, bardzo zadowolona, poradziła mi córka i teraz wymieniamy się przepisami💗💗💗💗💗💗

Tłumaczenie automatyczne

Masariková
23. października 2022

jest doskonały, mam cukrzycę i dla mnie jest pyszny.

Tłumaczenie automatyczne

Olga Baskova
18. października 2022

Jest pyszne… może być… jedzeniem królów….

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu