SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 386 Kcal
  • 20,9 g białek
  • 23,4 g tłuszczów
  • 25,7 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

2 porcji

Sposób przygotowania

1

Pieczarki oczyść i pokrój na kawałki.

2

Na patelnię wlej olej i rozgrzej go na średnim ogniu. Podsmażaj pieczarki na oleju przez 5 minut.

3

Tofu wkrusz do pojemnika blendera, dodaj podsmażone pieczarki, śmietanę, sos sojowy, kminek, sól i pieprz. Zblenduj wszystko na gładką masę.

4

Gotową pastę przechowuj w lodówce, zużyj w ciągu 5 dni.

Nasza rada
Podawaj z chlebem żytnim.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

KaterinaBenesova1997
27. lutego 2022

Świetnie, zastąpiłam śmietankę odrobiną mleka sojowego i też świetnie.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Iveta Sobotková
04. sierpnia 2021

Bardzo dobre, pieczone pieczarki z sosem sojowym wymieszałam z lucyną i solą i kminkiem, doskonałe

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Aleš Krumphanzl
12. kwietnia 2021

Wspaniały. Nie miałam śmietanki, więc użyłam białego jogurtu.

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu