SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 175°C.

2

Wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia. W drugim naczyniu wymieszaj i ubij twaróg, miód, olej, mleko i jajka.

3

Połącz suche i mokre składniki. Przelej ciasto do formy wysmarowanej olejem (20×30 cm).

4

Umyj i oczyść rabarbar, drobno go pokrój i wymieszaj z 2 łyżkami miodu. Posyp nim przygotowane ciasto.

5

Zrób kruszonkę. W misce wymieszaj masło, zmielone migdały, płatki migdałowe, płatki owsiane i miód. Wymieszaj i wyrób palcami kruszonkę, którą posyp owoce w cieście.

6

Wstaw formę do piekarnika rozgrzanego do 175°C i piecz przez 25–30 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Michaela Václavíčková
26. maja 2023

Tort już zajęty 😍🙂👌Uwielbiam rabarbar👌

Tłumaczenie automatyczne

Hana Prokl Ličková
17. maja 2023

Świetne 🫠🤤

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1399572
nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
16. maja 2023

Pyszny. Dodałam też 250g twarogu i dosłodziłam bardziej, następnym razem dosłodzę tak jak jest w procedurze. Ale poza tym świetnie

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu