SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 304 Kcal
  • 8 g białek
  • 19 g tłuszczów
  • 25 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

12 sztuki

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 175°C.

2

Wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia. W drugim naczyniu wymieszaj i ubij twaróg, miód, olej, mleko i jajka.

3

Połącz suche i mokre składniki. Przelej ciasto do formy wysmarowanej olejem (20×30 cm).

4

Umyj i oczyść rabarbar, drobno go pokrój i wymieszaj z 2 łyżkami miodu. Posyp nim przygotowane ciasto.

5

Zrób kruszonkę. W misce wymieszaj masło, zmielone migdały, płatki migdałowe, płatki owsiane i miód. Wymieszaj i wyrób palcami kruszonkę, którą posyp owoce w cieście.

6

Wstaw formę do piekarnika rozgrzanego do 175°C i piecz przez 25–30 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Žaneta Molischová
09. maja 2024

Absolutnie luksusowy! Delikatne, niezbyt słodkie, naprawdę pyszne. Zamiast migdałów dodałam wiórki kokosowe (30g), a zamiast miodu słodzoną cykorię (50g). Na pewno wypróbuję z innymi owocami. 👌🏼

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1266595
Barbora Hofmanová
06. maja 2024

Ciasto jest boskie, my je jeszcze ulepszyliśmy dodając cynamon. 😋

Tłumaczenie automatyczne

E.Tal
27. kwietnia 2024

Bardzo proste i smaczne ciasto. Polecam

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu