SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

W dużym naczyniu wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę orkiszową i proszek do pieczenia.

3

W drugiej misce ubij syrop, jajka, mleko migdałowe i olej kokosowy.

4

Połącz suche i mokre składniki, wyrób ciasto.

5

Napełnij nim kokilki do babeczek, do 2/3 wysokości.

6

Wstaw do piekarnika i piecz przez 20–25 minut w temperaturze 180°C.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Yasmina Yasminová
12. marca 2023

Rewelacyjnie, dość dokładnie odmierzyłam składniki, do każdej muffinki dodałam po jednym migdałzie w białej czekoladzie i efekt jest boski, bez cementu, ale pysznie, polecam!

Tłumaczenie automatyczne

Šárka Syrová
11. marca 2022

Nie bardzo mi się to podobało, babeczki były suche i miały dla mnie bardzo szczególny smak

Tłumaczenie automatyczne

Šárka Uherková
16. lutego 2020

Jeszcze nie są upieczone, ale na pewno nie są żółte ... Ciasto ma kolor cementu🙄

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu