
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Rozgrzej piekarnik do 180°C. Wymieszaj olej kokosowy, mąkę, ekstrakt waniliowy, 70 g miodu, 3 jajka i proszek do pieczenia. Wyrób ciasto.
3/4 ciasta rozłóż w na blasze lub tortownicy pokrytej papierem do pieczenia.
W misce ubij twaróg, żółtka, sok z cytryny i 20 g miodu.
Rozsmaruj masę serową na cieście.
Zetrzyj jabłka na tarce, wymieszaj je z cynamonem i ułóż na masie serowej.
Pozostałą ćwiartkę ciasta rozwałkuj na cienki placek, pokrój w paseczki i ułóż z nich kratkę na owocach.
Piecz przez ok. 50 minut w temperaturze 180°C.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Trochę dłuższe przygotowanie, ale smakuje bardzo dobrze. Nie dodawałam cukru ani słodzika i nie było to konieczne. Nie wiem po co jest tam napisane jogurt, skoro nawet go nie używałam, a ciasto i tak wyszło rewelacyjnie. Polecam ten przepis.
Tłumaczenie automatyczne
mniam 😃
Tłumaczenie automatyczne
Świetnie
Tłumaczenie automatyczne