SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 102 Kcal
  • 5 g białek
  • 5 g tłuszczów
  • 9 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

20 porcje

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C. Wsyp kuskus do dużej miski, zalej go 300 ml wrzątku i odstaw.

2

Oddziel białka od żółtek.

3

Wymieszaj twaróg, maślankę, żółtka, olej kokosowy, migdały i ekstrakt waniliowy.

4

Ubij białka na sztywną pianę.

5

Wymieszaj twaróg, żółtka i olej z ugotowanym kuskusem.

6

Na koniec ostrożnie połącz wszystkie składniki z ubitymi białkami.

7

Morele i śliwki pokrój w plasterki.

8

Przelej połowę ciasta na blachę 20 × 20 cm, pokrytą papierem do pieczenia. Ułóż na nim pokrojone owoce i zalej drugą połową ciasta.

9

Piecz przez ok. 40 minut w temperaturze 180°C.

10

Pozostaw do ostygnięcia na kratce i pokrój na 20 kawałków.

11

Po wystygnięciu możesz oprószyć ciasto stewią w proszku.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

kristyna.machacna
06. lutego 2023

Zamiast ekstraktu waniliowego dodałam jedną wanilię. cukier w śnieg. I na koniec wszyscy zjedli w domu.

Tłumaczenie automatyczne

Ogabi
18. stycznia 2023

To bardzo miłe

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1385575
Andrea Vámosi Vizlerné
08. października 2022

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu