
Jemy zdrowo i smacznie

Rozgrzej piekarnik do 160°C.
Odcedź daktyle, zblenduj je i dodaj do nich proszek do pieczenia.
Za pomocą robota kuchennego ubij miód i masło. Następnie dodaj jajka.
Do zblendowanych daktyli dodaj masło z miodem, wymieszaj i sukcesywnie dodaj mąkę i 50 g zmielonych orzechów pekan.
Wymieszaj i przełóż masę do formy pokrytej papierem do pieczenia.
Piecz przez ok. 25 minut w temperaturze 160°C. Wyjmij, ułóż na wierzchu całe orzechy pekan i wstaw do piekarnika na kolejnych 10–15 minut.
Pozostaw do ostygnięcia na kratce i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
👍🏽
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
Naprawdę nie spodziewałam się tak luksusowego romansu.Jest miękka i delikatna.Dałam mi kaszę gryczaną i jest naprawdę pyszna.
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
Doskonałe i giętkie, tylko daktyle do osłodzenia, a zamiast masła włożyłem dziczyznę. Jest całkiem pełny.
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego