
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Piekarnik rozgrzej do 180°C.
W dużym naczyniu wymieszaj wszystkie składniki na ciemne ciasto. Ciasto wlej do formy (30 × 30 cm) wyłożonej papierem do pieczenia i odstaw.
Przygotuj jasne ciasto. Ubij serek śmietankowy, jogurt grecki i miód.
Za pomocą łyżki ułóż jasne ciasto równą warstwą na ciemnym, a następnie, używając noża, zrób w cieście głębokie zygzaki, tworząc marmurkowy wzór.
Piecz w temperaturze 170−180°C przez 20–25 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Doskonałe ciasto! Nie dodałam do ciasta więcej cukru niż jest w przepisie, ale dodałam do nadzienia. Wszystko było bardzo płynne, więc piekłam dłużej (50 min.).
Tłumaczenie automatyczne
.
Tłumaczenie automatyczne