SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 186Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 221 Kcal
  • 5 g białek
  • 9 g tłuszczów
  • 29 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

15 porcje

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Piekarnik rozgrzej do 190°C.

2

Do dużej miski wsyp płatki owsiane, posiekane orzechy włoskie i ziarna słonecznika.

3

Daktyle drobno pokrój, dodaj do pozostałych składników razem z żurawiną i jagodami goji. Dodaj banana rozgniecionego widelcem, mus jabłkowy, olej kokosowy, miód, cynamon i imbir.

4

Masę rozsmaruj na blasze do wysokości około 1,5 cm. Piecz przez 35–40 minut w temperaturze 180–190°C.

Nasza rada
Do ciasta na batony możesz dodać dowolne owoce suszone lub orzechy.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Karolina Skalska
08. lipca 2023

Masa była za gęsta, więc dodałam więcej musu z jabłek i miodu. Zamiast goi dałam rodzynki. Wyszły pyszne.

ocen_1314738
Sabina Dvořáková
16. marca 2022

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu