
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Migdały odcedź i wylej wodę.
Umieść je w blenderze i dodaj 1 litr świeżej zimnej wody, szczyptę soli i ekstrakt waniliowy.
Zblenduj na gładką masę. (Jeżeli masz blender wysokoobrotowy, wystarczy 40 sekund na najwyższych obrotach.)
Zmiksowaną masę przecedź co najmniej trzy razy przez lnianą ściereczkę.
Przecedzony napój przelej do czystego słoika i przechowuj w lodówce. Mleko należy spożyć w ciągu tygodnia, dlatego zrób go zawsze tylko tyle, ile jesteś w stanie spożyć przez tydzień.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Wspaniały
Tłumaczenie automatyczne
Mleko na super, dodaję daktyle, czasem kokos. Pozostałą mieszankę dodaję do ciasta podczas pieczenia babci.
Tłumaczenie automatyczne
Top
Tłumaczenie automatyczne