SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 26 Kcal
  • 1 g białek
  • 0 g tłuszczów
  • 6 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

10 porcje

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rabarbar umyj, oczyść i pokrój w kostkę.

2

W garnku zagotuj wodę, wrzuć rabarbar i przykryj pokrywką.

3

Gotuj przez 15 minut do miękkości.

4

Następnie odcedź kompot przez sitko lub czystą ściereczkę, do uzyskanego płynu dodaj miód i sok z cytryny. Pozostaw do ostygnięcia.

5

Przechowuj w lodówce. Lemoniadę możesz rozcieńczyć wodą gazowaną lub niegazowaną. My najczęściej stosujemy proporcję 1:1.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Marcela Dušková
09. maja 2023

Więc ten przepis niespecjalnie mnie podniecił.

Tłumaczenie automatyczne

evasoukupova39gmailcom
22. sierpnia 2022

Blanina Kobrlová
06. maja 2021

To świetnie, często to robię.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu