Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rabarbar umyj, oczyść i pokrój w kostkę.
W garnku zagotuj wodę, wrzuć rabarbar i przykryj pokrywką.
Gotuj przez 15 minut do miękkości.
Następnie odcedź kompot przez sitko lub czystą ściereczkę, do uzyskanego płynu dodaj miód i sok z cytryny. Pozostaw do ostygnięcia.
Przechowuj w lodówce. Lemoniadę możesz rozcieńczyć wodą gazowaną lub niegazowaną. My najczęściej stosujemy proporcję 1:1.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Więc ten przepis niespecjalnie mnie podniecił.
Tłumaczenie automatyczne
To świetnie, często to robię.
Tłumaczenie automatyczne