
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Drobno posiekaj dymkę. Rozgrzej w garnku łyżkę oleju rzepakowego, wrzuć dymkę i smaż ją przez 2 minuty na średnim ogniu. Następnie dodaj utarty imbir i pokrojoną marchewkę. Smaż przez kolejnych 10 minut. Podlej bulionem warzywnym, doprowadź do wrzenia, a następnie gotuj na średnim ogniu do miękkości (ok. 25 minut).
Zdejmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia. Zmiksuj na gładki krem za pomocą blendera ręcznego i dopraw do smaku solą, pieprzem, mielonym chili i sokiem pomarańczowym.
Podziel na 3 porcje, udekoruj kleksem kwaśnej śmietany i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Świetnie, polecam
Tłumaczenie automatyczne
Absolutnie fantastyczne 👌 Nie miałam świeżego imbiru, dodałam łyżeczkę suszonego mielonego imbiru.
Tłumaczenie automatyczne
Doskonały smak
Tłumaczenie automatyczne