
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Drobno posiekaj cebulę. W dużym garnku rozgrzej 1 łyżkę oliwy i zeszklij na niej cebulę (ok. 3 minuty na wolnym ogniu).
Następnie dodaj kumin, soczewicę, pomidory z puszki i mleczko kokosowe. Wymieszaj i podlej 700 ml bulionu. Nakryj garnek pokrywką i gotuj przez 12–14 minut.
Następnie zdejmij z ognia i zmiksuj zupę na gładki krem za pomocą blendera ręcznego.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj z kleksem kwaśnej śmietany i prażonymi pestkami dyni.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
bardzo smaczne
Tłumaczenie automatyczne
Świetne i niesamowicie proste.
Tłumaczenie automatyczne
Smak rewelacyjny ale jeszcze dodałem trochę pieprzu cayenne