SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 454 Kcal
  • 9 g białek
  • 28 g tłuszczów
  • 43 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

16 sztuki

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Zblenduj migdały i daktyle na spód.

2

Gotową masę rozsmaruj na dnie tortownicy o średnicy 26 cm i włóż do lodówki.

3

W międzyczasie przygotuj kolejną warstwę: zblenduj wszystkie składniki i pokryj spód gotową masą.

4

Wierzch ciasta wygładź nożem cukierniczym i włóż je na noc do lodówki.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Slavomíra Daráková
10. lutego 2023

błąd w wykazie składników i w procedurze

Tłumaczenie automatyczne

Natalia1989
05. lutego 2022

Sernik bez sera?

Jitka22
01. sierpnia 2021

Dobrze, ale ciasto wcale się nie stwardniało, to była tylko owsianka na ciele.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu