SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

Wszystkie składniki zblenduj na gładkie ciasto.

3

Przelej je na blachę o wymiarach 20 x 20 cm pokrytą papierem do pieczenia. Piecz przez 25–30 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Martin Hanzálek
26. maja 2020

Z tych składników nie dało się w ogóle zrobić ciasta, musiałem dolać około 400ml wody i dało się coś uformować po upieczeniu, żeby w ogóle nie smakowało jak bułka, a raczej jakaś dziwna słodycz i słony chleb i wcale nie wyglądał jak na zdjęciu, raczej był trochę jak lango, ale po prostu okropny.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu