![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Zblenduj mrożone banany, maliny i mleko. Lody są gęste, więc może być tak, że niezblendowane kawałki utkną na wierzchu, a ty będziesz miksować tylko niewielką część masy na spodzie.
Weź łyżkę, wyłącz blender i ostrożnie przesuń kawałki owoców w stronę ostrzy.
Zblenduj lody na gładką masę, przełóż do dwóch pucharków i udekoruj nasionami chia, orzechami brazylijskimi, migdałami i pozostałymi malinami. My zastosowaliśmy następujące proporcje: 1 łyżeczka nasion chia, 20 g orzechów brazylijskich, 10 g migdałów w płatkach, 20 g malin.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dobre lody. Polecam🍦
Złóg. Szybka dobroć, która całkowicie równoważy słodzony szpik.
Tłumaczenie automatyczne
Brakuje mleka w składnikach i jest w toku. Dałem w razie potrzeby. Świeża bardzo dobra, ale po przechowywaniu w zamrażarce jako beton należy ją poluzować. Doskonały smak.
Tłumaczenie automatyczne