
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 190°C.
Przesiej do miski mąkę i dodaj do niej proszek do pieczenia.
W drugim naczyniu ubij jajka, mleko i cukier.
Połącz suche i mokre składniki, dodaj kakao, olej kokosowy, espresso i jogurt.
Przygotuj formę na 12 babeczek, włóż do niej papierowe kokilki i wlej do nich równe porcje ciasta.
Wstaw do piekarnika i piecz przez 20–25 minut w temperaturze 180–190°C.
Gotowe muffinki pozostaw do ostygnięcia na co najmniej 5 minut. Podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Są świetne, zamiast cukru kokosowego dodałam syrop z cykorii, wzięłam trochę mleka i dodałam trochę mąki. Świetny!
Tłumaczenie automatyczne