SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 88 Kcal
  • 10 g białek
  • 2 g tłuszczów
  • 6 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

10 sztuki

Podívejte se na přípravu receptu na videu

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Jabłka utrzyj na tarce o drobnych oczkach, wsyp do salaterki i wymieszaj z izolatem białkowym, jogurtem, jajkami i cynamonem.

3

Przygotuj blachę do pieczenia (20 cm x 20 cm): pokryj ją papierem do pieczenia i rozsmaruj na nim masę jabłkową.

4

Blachę umieść w piekarniku i piecz w temperaturze 170–180°C przez 35-40 minut.

5

Upieczoną masę pokrój na 10 prostokątnych batoników.

6

Gotowe batoniki schowaj na ok. 3 godziny do lodówki, a następnie podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

2jjxzvkgy8@privaterelay.appleid.com
19. stycznia 2022

Tria
23. grudnia 2021

Proszę, ile jabłek trzeba dodać do batonów?

Tłumaczenie automatyczne z języka słowackiego

Kristen Marešová
19. października 2021

Zdjęcie przed schłodzeniem w lodówce. Dodałem więcej jabłek i wiesz, że są zbyt soczyste, w przeciwnym razie przepis jest świetny!

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

ocen_1235123
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu