![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Jabłka utrzyj na tarce o drobnych oczkach, wsyp do salaterki i wymieszaj z izolatem białkowym, jogurtem, jajkami i cynamonem.
Przygotuj blachę do pieczenia (20 cm x 20 cm): pokryj ją papierem do pieczenia i rozsmaruj na nim masę jabłkową.
Blachę umieść w piekarniku i piecz w temperaturze 170–180°C przez 35-40 minut.
Upieczoną masę pokrój na 10 prostokątnych batoników.
Gotowe batoniki schowaj na ok. 3 godziny do lodówki, a następnie podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo dobrze 👌 Dodałem tylko białko czekoladowe bo innego nie mam w domu
Tłumaczenie automatyczne
Pyszne, ale wolałabym nazwać to soczystym ciastem :)
Tłumaczenie automatyczne