SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo i smacznie

Strona 170Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 155 Kcal
  • 4 g białek
  • 10 g tłuszczów
  • 13 g węglowodanów

Naturalny sposób na walkę ze zmęczeniem – Bis-glicynian magnezu

  • Energetyzuje
  • Odpręża
  • Wzmacnia mięśnie i kości
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Marchewkę pokrój w słupki i umieść w salaterce. Wymieszaj z 2 łyżkami oliwy, solą i pieprzem.

3

Frytki wsyp na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku przez 10–15 minut w temperaturze 170–180°C.

4

W międzyczasie przygotuj dip. Wymieszaj jogurt, paprykę wędzoną, wyciśnięty ząbek czosnku, sok z ½ cytryny, sól i pieprz. Włóż do lodówki.

5

Upieczone frytki podawaj z dipem.

Nasza rada
Do dipu możesz dodać na przykład świeżą natkę pietruszki.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

eli@babjak.cz
21. lutego 2024

niewiele

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu