SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Do mąki orkiszowej dodaj jogurt, jajka i miód. Jeśli ciasto jest zbyt gęste i przypomina ciasto na krakersy, dolej trochę mleka. Powinno mieć raczej konsystencję kaszki śniadaniowej.

3

Ciasto przelej do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą formy o średnicy 23 cm.

4

Posyp równomiernie malinami i porzeczkami bez szypułek.

5

Przygotuj kruszonkę: wymieszaj płatki owsiane, olej kokosowy, miód i wiórki kokosowe. Posyp ciasto kruszonką.

6

Piecz przez ok. 30 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Melounek12
28. lipca 2023

Zastanawiam się, kto wymyślił i specjalnie przetestował ten przepis, bo coś tu jest naprawdę nie tak 😒 Mam takie same doświadczenia jak większość osób pode mną w komentarzach.

Tłumaczenie automatyczne

Mísa Pučelíková
24. września 2022

Bardzo dobre ciasto. Zamiast porzeczek stawiam truskawki.

Tłumaczenie automatyczne

Jana Bojkova
23. sierpnia 2022

Ciasto było całkowicie sztywne i kruche. Może nie upiekłam? Ale zgodnie z radą piekłam nawet ponad godzinę.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu