
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Do mąki orkiszowej dodaj jogurt, jajka i miód. Jeśli ciasto jest zbyt gęste i przypomina ciasto na krakersy, dolej trochę mleka. Powinno mieć raczej konsystencję kaszki śniadaniowej.
Ciasto przelej do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą formy o średnicy 23 cm.
Posyp równomiernie malinami i porzeczkami bez szypułek.
Przygotuj kruszonkę: wymieszaj płatki owsiane, olej kokosowy, miód i wiórki kokosowe. Posyp ciasto kruszonką.
Piecz przez ok. 30 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Jak już tu pisano, ciasta po prostu nie dało się zrobić, a do tego potrzebowało naprawdę dużo mleka...szkoda, poza tym smak niezły
Tłumaczenie automatyczne
Zastanawiam się, kto wymyślił i specjalnie przetestował ten przepis, bo coś tu jest naprawdę nie tak 😒 Mam takie same doświadczenia jak większość osób pode mną w komentarzach.
Tłumaczenie automatyczne