SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Wszystkie składniki oprócz winogron umieść w misce, wymieszaj i dosłodź do smaku.

2

Pokryj niewielką blachę papierem do pieczenia.

3

Przelej ciasto na blachę.

4

Umyj winogrona i posyp nimi ciasto.

5

Wstaw do piekarnika i piecz w temperaturze 180°C przez 25 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

f6b8cp8wj8privaterelayappleidcom
06. maja 2023

Niestety bardzo suchy, dodałam 3 łyżki cukru trzcinowego zamiast słodzika i wcale nie jest słodki. Podawane z syropem z cykorii.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1342066
Maya Lukackova
01. maja 2023

Zrobiłam dokładnie według przepisu i jest do bani. Jak pisze pani poniżej ciasto jest jak naleśniki, nie daj Boże zrobione. Klasyczna forma - rozmiar. Więc gdzieś będzie coś nie tak... A nigdzie nie ma nic napisanego o wodzie, co tam panie wspominają, więc nie rozumiem jaka to woda. Zjadłam ją jakoś na siłę na śniadanie, piekłam 44 minuty. Ale może ludzie lubią coś innego, ja jestem przyzwyczajona do innych ciast...

Tłumaczenie automatyczne

Anna Bogalecka
31. marca 2023

rewelacyjne i pyszne ciasto

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu