
Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Wsyp kaszę do dużej miski, zalej wrzątkiem i odstaw na co najmniej 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 190°C.
W międzyczasie rozgrzej w garnku mleko migdałowe, dodaj stewię, przyprawę do piernika i ekstrakt waniliowy.
Wsyp kaszę jaglaną i gotuj przez ok. 15 minut.
Pozostaw do ostygnięcia i wymieszaj z rozgniecionymi bananami, jajkami, orzechami i rozpuszczonym olejem kokosowym.
Przełóż do formy pokrytej papierem do pieczenia i piecz w temperaturze 180–190°C przez 10–15 minut.
Pozostaw do ostygnięcia i podziel na 6–8 kawałków. Podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Rewelacja 🤩 Tylko piekłam trochę dłużej, bo wydawała się mokra. Smak jest doskonały 😍
Tłumaczenie automatyczne
Doskonałe👍
Tłumaczenie automatyczne