
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 175°C. Blachę pokryj papierem do pieczenia.
Orzechy zblenduj na gładki proszek, dodaj posiekane daktyle, sól, ekstrakt waniliowy, jajka, kakao i cynamon. Wymieszaj i wyrób zwarte ciasto.
Czekoladę połam na drobne kawałki i dorzuć do ciasta razem z sodą oczyszczoną. Wymieszaj.
Z masy formuj drobne ciasteczka i układaj je na blasze.
Umieść w piekarniku i piecz w temperaturze 175°C przez 15–20 minut.
Upieczone ciasteczka pozostaw do ostygnięcia, a następnie podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
naprawdę świetnie! Jak dotąd zdecydowanie najlepsze ciasteczka jakie zrobiłam :)! Nawet mój mąż je lubił i to wystarczy, bo ma dość słodyczy.
Tłumaczenie automatyczne