SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 92 Kcal
  • 3 g białek
  • 5 g tłuszczów
  • 12 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

6 porcje

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Przygotuj kąpiel wodną. Będziesz potrzebować dwóch garnków, które można włożyć jeden w drugi, lub garnka i miski, najlepiej metalowej, żeby dobrze przewodziła ciepło. Do dużego garnka wlej wodę, zagotuj i zmniejsz ogień. W mniejszym garnku lub misce umieść wszystkie składniki i ubijaj przez ok. 2–3 minuty za pomocą trzepaczki, aż do uzyskania piany. Następnie zdejmij naczynie z budyniem i odstaw je na co najmniej 20 minut.

2

Przełóż deser do szklanek lub pucharków i wstaw go na 15 minut do lodówki. Gotowy budyń podawaj z łyżką twarogu lub owocami sezonowymi.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

gorfol.olimpia
19. sierpnia 2023

Nie udało mi się ugotować zgodnie z przepisem. Niestety nie zgęstniał. Smak i tak byłby / byłby pyszny.

Tłumaczenie automatyczne

Viera Tekauer
29. listopada 2022

PROSZĘ, czym mogę zastąpić mleko kokosowe? Dziękuję

Tłumaczenie automatyczne

pavlinpaj
02. października 2021

Świetny! Dałabym mniej cukru, ale każdy lubi słodycze inaczej. Dzieci też były szczęśliwe. ❤

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu