
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Przygotuj kąpiel wodną. Będziesz potrzebować dwóch garnków, które można włożyć jeden w drugi, lub garnka i miski, najlepiej metalowej, żeby dobrze przewodziła ciepło. Do dużego garnka wlej wodę, zagotuj i zmniejsz ogień. W mniejszym garnku lub misce umieść wszystkie składniki i ubijaj przez ok. 2–3 minuty za pomocą trzepaczki, aż do uzyskania piany. Następnie zdejmij naczynie z budyniem i odstaw je na co najmniej 20 minut.
Przełóż deser do szklanek lub pucharków i wstaw go na 15 minut do lodówki. Gotowy budyń podawaj z łyżką twarogu lub owocami sezonowymi.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Nie udało mi się ugotować zgodnie z przepisem. Niestety nie zgęstniał. Smak i tak byłby / byłby pyszny.
Tłumaczenie automatyczne
PROSZĘ, czym mogę zastąpić mleko kokosowe? Dziękuję
Tłumaczenie automatyczne
Świetny! Dałabym mniej cukru, ale każdy lubi słodycze inaczej. Dzieci też były szczęśliwe. ❤
Tłumaczenie automatyczne