
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Piekarnik rozgrzej do 170°C.
Mąkę przesiej do miski i wymieszaj ze stewią i proszkiem do pieczenia.
W drugiej misce ubij żółtka z cukrem kokosowym.
Z białek i szczypty soli ubij sztywną pianę.
Zawartość obu misek połącz, ostrożnie dodaj pianę z białek.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia.
Z ciasta, za pomocą łyżeczki, uformuj małe biszkopty i połóż je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Biszkopty piecz w piekarniku w temperaturze 160–170°C przez 10–12 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Pyszne.Dodałam 3 żółtka, proszek do pieczenia bez fosforanów i zagotowałam w 1 łyżce soku z cytryny.
Tłumaczenie automatyczne