SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

W misce wymieszaj wszystkie składniki na babeczki, tak, aby powstało gładkie ciasto.

3

Przelej je do 12 foremek na babeczki i wstaw do piekarnika. Piecz przez 20 minut.

4

Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej i zostaw ją na 5 minut do przestygnięcia.

5

Zblenduj tofu, mleko, miód i ekstrakt waniliowy.

6

Dodaj do masy przestygniętą czekoladę i wymieszaj.

7

Jeśli polewa jest zbyt gęsta, dolej do niej odrobinę mleka.

8

Po wyjęciu i przestygniciu babeczek ozdób je polewą, używając do tego rękawa cukierniczego.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Katka Bartošová
17. sierpnia 2022

Ciasto nieduże, bardzo gęste. Jednak krem z tofu poprawił go o 100%.

Tłumaczenie automatyczne

Hvezdys
16. września 2021

Zrobiłam bez tofu, zamiast miodu podałam syrop z cykorii, znacznie więcej niż w przepisie. Więc nie były zbyt dobre w smaku.

Tłumaczenie automatyczne

Amelli bous
27. marca 2021

Świetnie, uwielbiam ten krem z tofu i nie lubię tofu, babeczki są dla mnie za suche

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1180656
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu