
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Oddziel białka od żółtek.
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Żółtka roztrzep z cukrem i olejem.
Do masy z żółtek dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, mleko i ekstrakt waniliowy. Wymieszaj.
Następnie ostrożnie dodaj pianę z białek i startą gorzką czekoladę. Wymieszaj.
Wypełnij ciastem foremki do muffinek i piecz przez 25–30 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Smakują 👍
Tłumaczenie automatyczne
Są doskonałe, nie są zbyt słodkie 🙂 Czekoladę właśnie rozpuściłam w kąpieli wodnej :)
Tłumaczenie automatyczne