Pasta z rzodkiewki z serkiem wiejskim
- 15 min.
- 0 min.
- Łatwe
- 4 porcji
Świeże rzodkiewki to idealne wiosenne orzeźwienie. Wraz z domowym twarożkiem stworzą niepowtarzalną kompozycję smaków i tekstur, a Ty będziesz mieć pewność, że dbasz o swoje zdrowie.
Składniki
4 porcji
Etykiety
Sposób przygotowania
1
Przygotuj miskę i sitko o drobnych oczkach.
2
Rzodkiewkę umyj, drobno zetrzyj i przełóż na sitko.
3
Do startej rzodkiewki dodaj serek wiejski i zostaw na chwilę, aby odsączyć nadmiar płynu.
4
Następnie przełóż wszystko do przygotowanej miski i dodaj drobno posiekany szczypiorek, jogurt grecki i sól.
5
Zawartość miski dokładnie wymieszaj i dopraw do smaku.
6
Gotową pastę przechowuj w lodówce i zjedz w ciągu 2 dni.
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
już ee
Tłumaczenie automatyczne
bardzo smaczna i delikatna pasta
Tłumaczenie automatyczne
Świetne i szybkie rozprowadzanie. Pyszny obiad .. :)
Tłumaczenie automatyczne