
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Przygotuj miskę i sitko o drobnych oczkach.
Rzodkiewkę umyj, drobno zetrzyj i przełóż na sitko.
Do startej rzodkiewki dodaj serek wiejski i zostaw na chwilę, aby odsączyć nadmiar płynu.
Następnie przełóż wszystko do przygotowanej miski i dodaj drobno posiekany szczypiorek, jogurt grecki i sól.
Zawartość miski dokładnie wymieszaj i dopraw do smaku.
Gotową pastę przechowuj w lodówce i zjedz w ciągu 2 dni.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
już ee
Tłumaczenie automatyczne
bardzo smaczna i delikatna pasta
Tłumaczenie automatyczne
Świetne i szybkie rozprowadzanie. Pyszny obiad .. :)
Tłumaczenie automatyczne