
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Cebulę i czosnek obierz i pokrój w drobną kostkę.
W garnku rozgrzej olej i na średnim ogniu podsmaż cebulę i czosnek na złoty kolor.
Następnie dodaj czerwoną soczewicę i kumin. Zalej taką ilością wody, aby soczewica była w całości zanurzona.
Gotuj do miękkości na wolnym ogniu przez 10 minut. W razie potrzeby dolej jeszcze trochę wody.
Odcedź ugotowaną soczewicę i dopraw ją do smaku solą i pieprzem. Dodaj nerkowce i zblenduj na gładką masę.
Wstaw pastę do lodówki, żeby się przegryzła
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Bardzo dobre :) Dodałam 1 marchewkę, ale uważam, że pasta i bez niej jest świetna. Dziękuję za przepis :)
Tłumaczenie automatyczne
Pychota !Warto zrobic.
Świetnie
Tłumaczenie automatyczne