SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 137 Kcal
  • 3,8 g białek
  • 10,2 g tłuszczów
  • 7,5 g węglowodanów

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

Marchew oczyść lub obierz i drobno pokrój.

3

Blachę pokryj papierem do pieczenia. Rozłóż marchewkę na blasze i skrop ją oliwą. Wymieszaj gołymi rękami, żeby dokładnie pokryć tłuszczem wszystkie kawałki.

4

Piecz przez 20–25 minut w temperaturze 180–190°C.

5

Upieczoną marchewkę zblenduj na gładką masę z twarogiem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Nasza rada
Pastę podawaj z chlebem żytnim na zakwasie, udekoruj grubo posiekaną natką marchewki.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

DuskaJanko
18. lutego 2024

Veronika GH
12. stycznia 2024

Dokładnie według przepisu i jest wyśmienite, na pewno nie robiłam ostatnim razem.

Tłumaczenie automatyczne

miki233
23. września 2023

Idealna pasta, prosta i bardzo smaczna. dzięki za przepis.

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu