SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt
Znasz z naszej książki kucharskiej

Jemy zdrowo – szybko i prosto

Strona 126Dowiedz się więcej o książce

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 253 Kcal
  • 2 g białek
  • 24 g tłuszczów
  • 8 g węglowodanów

Źródło pięknej skóry! Postaw na kolagen o smaku mango

  • Młoda skóra
  • Gęste włosy
  • Mocne paznokcie
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Naturalne remedium na zmęczenie i rozdrażnienie – Reishi

  • Lepsza odporność
  • Chroni serce
  • Łagodzi stres
Więcej informacji

Etykiety

banner image

Sposób przygotowania

1

Awokado obierz ze skórki, usuń pestki i rozgnieć widelcem. Dodaj sok z cytryny, drobno posiekaną szalotkę, posiekaną papryczkę, pokrojone pomidorki, wyciśnięty czosnek i suszoną kolendrę.

Nasza rada
Jeżeli masz pod ręką świeżą kolendrę, będzie oczywiście lepsza niż suszona. * Jalapeño to ostre papryczki z Meksyku. Znajdziesz je w większości supermarketów.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Klaudis.cz
03. lipca 2024

jest bardzo wyśmienity, zdecydowanie polecam wszystkim miłośnikom awokado🔛🔝

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1498151
Ania Grzyb
06. stycznia 2023

wyszło przepysznie jak wszystko z waszych przepisów

David L
28. września 2022

Świetny!

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu