
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do 180–190°C.
Przygotuj formę do pieczenia (30 × 40 cm) i pokryj ją papierem do pieczenia.
Zrób ciasto: przesiej mąkę przez sito do miski, dodaj proszek do pieczenia, kakao i cukier. Wymieszaj.
Dodaj 2 jajka, olej, 300 ml mleka i wszystko dokładnie wymieszaj, tak by powstało gładkie ciasto bez grudek. Przelej je do przygotowanej formy.
Przygotuj drugie naczynie, wrzuć do niego twaróg, ekstrakt waniliowy, 2 jajka i 150 ml mleka. Zmiksuj lub ubij.
Teraz weź łyżkę, nabieraj nią porcje masy serowej i rozsmaruj ją na spodzie czekoladowym tak, by powstał marmurkowy wzór.
Wstaw blachę z ciastem do rozgrzanego piekarnika i piecz przez 25 minut w temperaturze 180–190°C.
Następnie pokrój na 15 kawałków i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Kopnij w głowę osobę, która to wymyśliła, obrzydliwe, niesmaczne marnotrawstwo pieniędzy
Tłumaczenie automatyczne
Nawet po dosłodzeniu nie smakował nam.
Tłumaczenie automatyczne
wcale nam się to nie podobało
Tłumaczenie automatyczne