SzukajSzukajMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 167 Kcal
  • 5 g białek
  • 13 g tłuszczów
  • 7 g węglowodanów

Ponad 350 przepisów ze wszystkich książek (zaoszczędzisz ponad 500 zł)

  • Aplikacja bez reklam
  • Proste gotowanie ze składników, które masz w domu
  • Ulubione przepisy dostępne offline
Wypróbuj na 30 dni BEZPŁATNIE

Składniki

12 porcje

Sposób przygotowania

1

W misce wymieszaj migdały, kakao, sól i cynamon.

2

Dodaj rozpuszczony miód, rozpuszczony olej kokosowy i wodę.

3

Wyrabiaj ciasto rękoma, po czym włóż je do lodówki na co najmniej 20 minut.

4

Na papierze do pieczenia uformuj z ciasta prostokąt o grubości 3–4 mm.

5

Posmaruj twarogiem wymieszanym z wiórkami kokosowymi i zwiń. Włóż do lodówki na 30 minut.

6

Gotową roladę polej rozpuszczoną gorzką czekoladą.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Diana Horká
30. stycznia 2021

TOP! Łatwe do przygotowania

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Nikola.
13. listopada 2020

Włożyłem więcej kokosa do nadzienia i wierzchu

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Jitka Blanářová
07. czerwca 2020

dobry gust. ciasto jest jednak bardzo lepkie, w ogóle nie mogłem z nim pracować i nie złożyłem rolady. na koniec dosłownie zeskrobałem wszystko z papieru do pieczenia i złożyłem jako deser w szklance

Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu