SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

W misce wymieszaj migdały, kakao, sól i cynamon.

2

Dodaj rozpuszczony miód, rozpuszczony olej kokosowy i wodę.

3

Wyrabiaj ciasto rękoma, po czym włóż je do lodówki na co najmniej 20 minut.

4

Na papierze do pieczenia uformuj z ciasta prostokąt o grubości 3–4 mm.

5

Posmaruj twarogiem wymieszanym z wiórkami kokosowymi i zwiń. Włóż do lodówki na 30 minut.

6

Gotową roladę polej rozpuszczoną gorzką czekoladą.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Diana Horká
30. stycznia 2021

TOP! Łatwe do przygotowania

Tłumaczenie automatyczne

Nikola.
13. listopada 2020

Włożyłem więcej kokosa do nadzienia i wierzchu

Tłumaczenie automatyczne

Jitka Blanářová
07. czerwca 2020

dobry gust. ciasto jest jednak bardzo lepkie, w ogóle nie mogłem z nim pracować i nie złożyłem rolady. na koniec dosłownie zeskrobałem wszystko z papieru do pieczenia i złożyłem jako deser w szklance

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu