SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 353 Kcal
  • 6 g białek
  • 26 g tłuszczów
  • 25 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

5 porcje

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 170°C.

2

Truskawki i rabarbar umyj i pokrój w drobną kostkę. Wsyp do miski i wymieszaj z 4 łyżkami miodu.

3

Przesyp do formy żaroodpornej o średnicy 20 cm, wstaw do piekarnika i piecz przez 15 minut w temperaturze 170°C.

4

W międzyczasie przygotuj kruszonkę. Wymieszaj orzechy włoskie, płatki owsiane, masło i 2 łyżki miodu.

5

Po 15 minutach wyjmij upieczone owoce, posyp je przygotowaną kruszonką i wstaw z powrotem do piekarnika.

6

Piecz przez kolejnych 12–15 minut. Podawaj z jogurtem lub kwaśną śmietaną.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Sonička J.
10. czerwca 2023

doskonałe 😊

Tłumaczenie automatyczne

Lucie Balada
05. czerwca 2023

Genialnie prosty i świetny sposób na wykorzystanie zapasów mrożonych owoców. Użyłam płatków jaglanych i było super!

Tłumaczenie automatyczne

LuLuseta
30. maja 2023

Pyszności 🥰 Uwielbiam rabarbar, aw połączeniu z truskawkami jest genialny. Użyłam syropu z cykorii ze względu na cukrzycę, więc nawet zdrowiej ;)

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu