![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Wymieszaj płatki, 2 jajka, izolat białka serwatkowego i mleko.
Rozpuść czekoladę i olej kokosowy.
Połowę płynnej czekolady przelej do miski z płatkami. Drugą połowę odstaw.
Dodaj utarte jabłka i proszek do pieczenia.
Wymieszaj i przelej ciasto na blachę (20 × 30 cm) pokrytą papierem do pieczenia. Piecz przez ok. 25–30 minut w temperaturze 180–190°C.
W międzyczasie przygotuj polewę: wymieszaj drugą połowę rozpuszczonej czekolady i oleju z twarogiem.
Pozostaw placek do ostygnięcia i posmaruj go polewą czekoladową.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Dobry dzień, dziękuję bardzo za przepis. Do bułki dodałam owoce, a do twarogu dodałam łyżkę miodu. 🤭
Tłumaczenie automatyczne
Niesamowite, pyszne, po prostu pyszne.
Tłumaczenie automatyczne
Bułka wygląda przepięknie, ale z jakiegoś powodu mi nie wyrosła, chyba nieodpowiednia wielkość formy, nie mam pojęcia, w każdym razie jest pyszna
Tłumaczenie automatyczne