SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Wymieszaj płatki, 2 jajka, izolat białka serwatkowego i mleko.

2

Rozpuść czekoladę i olej kokosowy.

3

Połowę płynnej czekolady przelej do miski z płatkami. Drugą połowę odstaw.

4

Dodaj utarte jabłka i proszek do pieczenia.

5

Wymieszaj i przelej ciasto na blachę (20 × 30 cm) pokrytą papierem do pieczenia. Piecz przez ok. 25–30 minut w temperaturze 180–190°C.

6

W międzyczasie przygotuj polewę: wymieszaj drugą połowę rozpuszczonej czekolady i oleju z twarogiem.

7

Pozostaw placek do ostygnięcia i posmaruj go polewą czekoladową.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Veronika Zemanová
11. marca 2024

Bułka wygląda przepięknie, ale z jakiegoś powodu mi nie wyrosła, chyba nieodpowiednia wielkość formy, nie mam pojęcia, w każdym razie jest pyszna

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1469339
Marcela Pethőová
06. listopada 2023

Eliška Bláhová
10. września 2023

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu