
Jemy zdrowo na wsi i w mieście

Hydrolizat kolagenu rybiego z kwasem hialuronowym i witaminą C (smak mango)

Rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C.
Ziemniaki oczyść pod bieżącą wodą przy użyciu gąbki lub szczotki kuchennej. Pokrój w ćwiartki lub ósemki.
W misce wymieszaj oliwę z oliwek, sól, wyciśnięty czosnek i parmezan. Dodaj pokrojone ziemniaki i kilkakrotnie wymieszaj. Wrzuć ziemniaki na blachę pokrytą papierem do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika. Piecz przez 35–45 minut w 170–180°C.
Upieczone ziemniaki posyp natką pietruszki i podawaj z dipem.
W misce wymieszaj 400 ml mleka kokosowego z łyżką soku z cytryny, mielonym chilli i solą. Wszystko dokładnie wymieszać.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
doskonały pow
Tłumaczenie automatyczne
Świetny jako przystawka, więc nie zrobiłem dipu
Tłumaczenie automatyczne
Naprawdę podobał nam się przepis. Jest dobry nawet sam. :)
Tłumaczenie automatyczne