Może dodasz do koszyka którąś z naszych książek?


Jemy zdrowo na wsi i w mieście
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne 💚
Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Składniki na spód wymieszaj i rozsmaruj na dnie formy pokrytejj papierem do pieczenia. Piecz przez 10 minut.
W międzyczasie wymieszaj składniki na masę serową, wyłóż na spód i piecz przez kolejne 45–50 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Przepis jest w zasadzie dobry, tylko bardziej wytrawny. Poprawiłem to trochę. Podstawę z korpusu używano do kruszenia, dodałam więcej miodu i puree bananowego, potem do nadzienia dodałam mleko sojowe, a na wierzch puree bananowo-blum i orzechy włoskie w miodzie. Rezultatem jest znacznie lepsze ciasto z owocami i smażonymi orzechami 😋
Tłumaczenie automatyczne