![Jemy zdrowo na wsi i w mieście](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-na-wsi-i-w-miescie-small.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jemy zdrowo na wsi i w mieście
![Jemy zdrowo i smacznie](https://jz.img0.cz/media/product/img/jemy-zdrowo-i-smacznie-small_2KT9GP6.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Rozgrzej piekarnik do 180°C.
Jeżeli stosujesz fasolę z puszki, odcedź ją, przepłucz w czystej wodzie i przesyp do blendera.
Dodaj kakao, płatki, sól, miód, ekstrakt waniliowy, proszek do pieczenia i mleko. Ustaw blender na średni stopień i miksuj przez 1–2 minuty, aż do połączenia wszystkich składników.
Dodaj do ciasta grubo posiekaną czekoladę i przelej je do formy (20×20 cm) pokrytej papierem do pieczenia. Posyp malinami i wstaw do piekarnika.
Piecz w temperaturze 170–180°C przez 25–30 minut.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Nieźle, ale nie muszę tego robić ponownie.
Tłumaczenie automatyczne
Bardzo mnie to ciekawiło i miło zaskoczył mnie smak. Jest gorzko-kwaśny z malinami, ciekawe połączenie. Kolega bał się spróbować, nie przepada za deserami (no może poza strudelem) i składniki mu nie przypadły do gustu :D Ale był zachwycony i smakuje mu jeszcze bardziej niż strudel! :D
Tłumaczenie automatyczne