SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Jeżeli stosujesz fasolę z puszki, odcedź ją, przepłucz w czystej wodzie i przesyp do blendera.

3

Dodaj kakao, płatki, sól, miód, ekstrakt waniliowy, proszek do pieczenia i mleko. Ustaw blender na średni stopień i miksuj przez 1–2 minuty, aż do połączenia wszystkich składników.

4

Dodaj do ciasta grubo posiekaną czekoladę i przelej je do formy (20×20 cm) pokrytej papierem do pieczenia. Posyp malinami i wstaw do piekarnika.

5

Piecz w temperaturze 170–180°C przez 25–30 minut.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
26. sierpnia 2023

🥰

Tłumaczenie automatyczne

Sandra De Valerio
10. czerwca 2023

Fantazja, użyłam tylko jednej puszki i jakoś równomiernie dodałam pozostałe składniki. Piekło się 45 minut.Choć bez owoców następnym razem kupię więcej 😅 Zastąpiłam porcją masła orzechowego i kawałkami czekolady 🤤

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1323670
Aneta Bojarská Krotká
08. maja 2023

O zgrozo, po godzinie pieczenia górna skórka jest przypalona, a nadzienie zupełnie mokre i lejące. Wszystko układam dokładnie według przepisu. Idzie do kosza.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu