SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Zblenduj gotowaną ciecierzycę z miodem, wiórkami kokosowymi, olejem kokosowym i mielonymi migdałami.

2

Wstaw masę na co najmniej godzinę do lodówki.

3

Kiedy stwardnieje, uformuj z niej 20 kuleczek, do każdej z nich włóż całego migdała i panieruj w pozostałych wiórkach.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Radka Štolpová
20. kwietnia 2022

Świetny! Odkryłam, dzięki nadmiarowi ciecierzycy, którą musiałam przetworzyć i cóż, przysmak. Około połowa dawki dała mi 30 większych i mniejszych kulek zamiast syropu miodowo-cykorowego. Łatwy w przygotowaniu

Tłumaczenie automatyczne

Tereza J.
23. grudnia 2020

Nie jest źle, ale ciecierzycę można wyczuć, co może komuś przeszkadzać. Dodałam kakao do drugiej połowy „ciasta” i teraz jest naprawdę pyszne… 😋

Tłumaczenie automatyczne

Blažena Coritarová
23. grudnia 2020

Kulki są smaczne i łatwe w przygotowaniu

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu