SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

2

Ciasto wlej do kubka o pojemności 250 ml.

3

Wstaw go do mikrofalówki na 40 sekund i ustaw moc na 900 W.

4

Następnie sprawdź, czy babeczka się upiekła i ewentualnie wstaw ją do mikrofalówki na jeszcze kilka sekund.

Nasza rada
Babeczkę ozdób kilkoma świeżymi jagodami, orzechami laskowymi i łyżką półtłustego twarogu.
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Pavla Navrátilová
07. grudnia 2023

wyśmienite, zamiast migdałów użyłam kokosa, usunęłam kakao i dodałam mleka... wyśmienite. nawet dzieciom bardzo się podobało 😊

Tłumaczenie automatyczne

Tereza Mynářová
06. października 2023

Mniam! 😀

Tłumaczenie automatyczne

Katka Bartošová
30. maja 2023

Musiałam dodać mleka, bo ciasto było dość gęste i musiałam je wstawić do mikrofalówki na dwadzieścia minut. Dodam jeszcze, że miał mocno kakaowy smak, czyli lekko gorzkawy, ale to już kwestia preferencji każdego z nas.

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu