SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 133 Kcal
  • 7 g białek
  • 6 g tłuszczów
  • 12 g węglowodanów

Reishi – rewitalizacja, odprężenie, równowaga

  • Redukuje uczucie znużenia
  • Tradycyjna medycyna chińska
  • Skuteczny adaptogen
Więcej informacji

Składniki

4 porcji

Dobrze przyswajalny magnez zapewnia wysoką jakość snu

  • Najlepiej przyswajalna forma magnezu
  • Naturalny sposób na zmęczenie
  • Przynosi ulgę przy skurczach mięśni
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Agar wsyp do mleka i wymieszaj, przelej do rondelka, dodaj wanilię i miód, zagotuj. Gotuj aż do całkowitego rozpuszczenia agaru, następnie zdejmij rondelek z ognia. Pozostaw do ostygnięcia na 2 minuty, a następnie dodaj jogurt i dobrze wymieszaj.

2

Zawartość rondelka rozlej do 4 szklaneczek. Przed podaniem wstaw na co najmniej 1 godzinę do lodówki.

3

* Panna cotta to oryginalny włoski deser ze śmietany, żelatyny i cukru.

Nasza rada
Panna cottę podaliśmy z porzeczkami na ciepło (z miodem i wanilią).
Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Barbora Polášková
11. lutego 2024

Sztywniejsza biała masa bez smaku (nie czułam ani słodkiego smaku, ani wanilii), którą porównałabym do gotowanego białka jaja. Gdyby nie sos malinowy, nie byłoby to jadalne.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1377682
v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
13. lipca 2023

🙏🏻

Tłumaczenie automatyczne

5mw5hvp5k4privaterelayappleidcom
24. stycznia 2023

Świetnie! Zrobiłem nawet produkty bez laktozy i było świetnie. Wcale nie muszą do siebie pasować ;)

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu