SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

  • 169 Kcal
  • 4 g białek
  • 11 g tłuszczów
  • 12 g węglowodanów

Skutecznie i bezpiecznie dostarcza 100% zalecanego dziennego spożycia magnezu

  • Szybsza regeneracja organizmu
  • Przynosi ulgę przy migrenach
  • Ponad 1000 pozytywnych opinii
Więcej informacji

Składniki

25 porcje

Doskonale nawilżona i odżywiona skóra dzięki kolagenowi

  • Profilaktyka zmarszczek
  • Redukcja cellulitu
  • Pyszny w smaku
Więcej informacji
banner image

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 180°C.

2

Oddziel białka od żółtek. Żółtka wymieszaj z miodem i olejem, a białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę.

3

Do żółtek dodaj sok z cytryny, mąkę, proszek do pieczenia, sodę, ekstrakt waniliowy, cynamon, marchewkę, orzechy i kokos.

4

Następnie ostrożnie dodaj do nich pianę z białek.

5

Ciasto rozprowadź równomiernie w natłuszczonej keksówce lub formie do pasztetu.

6

Piecz przez około 50–60 minut w temperaturze 170–180°.

7

Chlebek pozostaw do wystudzenia, a następnie ozdób go twarogiem zmiksowanym ze stewią.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Verkone
20. września 2024

Upiekłam całkowicie bez kokosa i wyszło wspaniale. Podaję z białym jogurtem na wierzchu

Tłumaczenie automatyczne

Amelli bous
06. kwietnia 2024

Zrobiłam jagnięcinę z połowy porcji, musiałam dodać jeszcze 50g jogurtu, ale było dla mnie za dużo kokosa i następnym razem w zasadzie pomijałam sodę.

Tłumaczenie automatyczne

ocen_1180656
Cibulenka
06. lutego 2024

Pyszny

Tłumaczenie automatyczne

banner image
Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu