SzukajSzukajoznámeníZawiadomienieMojeMojeKoszykKoszyk 0
Gotuj z nami Sklep Premium O nas Kontakt

Sposób przygotowania

1

Rozgrzej piekarnik do 190°C.

2

Jabłka utrzyj na tarce. Dodaj do nich drobno pokrojone daktyle, żurawinę, miód, jajka i olej kokosowy.

3

W drugim naczyniu wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i przyprawę do piernika.

4

Połącz suche i mokre składniki, dodaj jogurt i dobrze wymieszaj.

5

Gotowe ciasto przelej do keksówki pokrytej papierem do pieczenia i piecz przez 40–50 minut w temperaturze 180–190°C.Schłodzony chlebek pokrój w plastry i podawaj.

Autor przepisu
Zespół Jemy zdrowo
Załóż własny zeszyt z przepisami
  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu

Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami

Viola Musílková
21. sierpnia 2023

stella21
11. czerwca 2023

sinaboettcher55@gmail.com
20. grudnia 2022

Działało świetnie i smakowało wyśmienicie. Ale skąd mam wiedzieć, ile kosztuje kawałek, w gramach? LG

Tłumaczenie automatyczne

Więcej informacji o Twoim zeszycie www.jimezdrave.cz
Tworzymy zdrowe i proste przepisy dla całej rodziny

Chcesz otrzymywać nasze przepisy?

Bądź na bieżąco z nowymi przepisami! Prześlemy Ci je na e-mail dwa razy w tygodniu. Jeżeli nie przypadną Ci do gustu, zawsze możesz się wypisać.

Załóż własny zeszyt z przepisami

  • Zapisz swoje ulubione przepisy
  • Dodawaj do nich własne notatki
  • Wszystkie Twoje oceny w jednym miejscu