
Jemy zdrowo i smacznie

Rozgrzej piekarnik do 190°C.
Jabłka utrzyj na tarce. Dodaj do nich drobno pokrojone daktyle, żurawinę, miód, jajka i olej kokosowy.
W drugim naczyniu wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i przyprawę do piernika.
Połącz suche i mokre składniki, dodaj jogurt i dobrze wymieszaj.
Gotowe ciasto przelej do keksówki pokrytej papierem do pieczenia i piecz przez 40–50 minut w temperaturze 180–190°C.Schłodzony chlebek pokrój w plastry i podawaj.
Podziel się swoimi wrażeniami i wskazówkami
Działało świetnie i smakowało wyśmienicie. Ale skąd mam wiedzieć, ile kosztuje kawałek, w gramach? LG
Tłumaczenie automatyczne z języka niemieckiego
Doskonałe i proste. Lubię posmarować masłem. Wkładam pół na pół żurawiny i rodzynki. I połączyła mąkę orkiszową i kokosową.
Tłumaczenie automatyczne z języka czeskiego
niesamowite ♥ do tej pory robiłam tylko banana, ale po wypróbowaniu tego przepisu będzie naszym nowym faworytem :) bo upieczony w pół godziny nic z niego nie zostało :D
Tłumaczenie automatyczne z języka słowackiego